WORKSHOPPEN “SPEJL DIG I NATURENS ELEMENTER” Få en glad krop, en sjæl der skinner igennem og et hjerte fuld af kærlighed.
Workshoppen er for alle kvinder +40 der har lyst og er nysgerrig på, hvordan de kan bruge naturens elementer til at stimuler kroppens helbredende kræfter.
Spejl din krop og sjæl i naturenselementer.
Indhold:
Skab din energistjerne.
Sank din frokost – sansefuld vandring
Fælles madlavning og bål
Det er fra kl. 10.00 – 15.00/15.30
Pris: 400.-
Spejl din krop og sjæl i naturenselementer og skab din egen femtakket energistjerne, skabt af repræsentanter fra naturenselementerne: vand, ild, metal, træ og jord som vi forbinder med tråde spundet i kærlighed til naturen og det naturlige i os.
Få en fysisk oplevelse af den stærke kræft og energi fra alle jordenselementer samlet på et sted og som du dem i dig selv.
Denne workshop ligger lidt op til en kommende workshop, der har fokus på ild elementet og forvandling/rensning. Her er planen vi skal bygge vores egen svedhytte med den femtakket energistjerne som fundament

HISTORIE:
Mit i Corona tiden flyttede jeg alt min praksis væk fra de mere stationær rammer i Sundhedshuset Hadsten. Jeg lod mig lede af mit hjerte der helt klart guidet mig ud i naturen. I dag er rammer for terapien blevet meget mere fleksibel og føler naturens luner.

Den lukkede facebook gruppe “Grøn Kvindecirkel” blev etableret og de først gruppeforløb i Kroppens helbredende kraft og evne til selv-regulering er gennemført. Erfaringen herfra er at psykomotorisk terapi i naturen giver øget energi, afbalancer nervesystem, hvor oplevelserne i det fælles tredje skabte stærke fællesskaber mellem vidt forskellige mennesker.

Der arbejdes lige nu på et nyt forløb i september omkring selvhelbredelse med hjælp fra naturens elementer. Er du interesseret? så kontakt mig gerne.

Formål:

Undervisningen lægger op til, hvordan vi kan træne og integrere træning i vores hverdag. Der sigtes mod øget kropsbevidsthed, mobilitet og en god kropsholdning, der giver større bevægelsesfrihed. Det vil optimer musklernes arbejdsbetingelser og få stresset muskelvæv til at slappe af.

Der er både i den individuelle -og gruppeterapien, fokus på vores 3 vigtige indre sanser: den taktile (følesansen) den vestibulære (balancesansen) og den proprioceptive sans (kropskoordinerende sans).
Disse tre sanser er vores primærsanser/indre sanser, de er særdeles vigtige! fordi de har betydning for at at opnå en afstemt og hensigtsmæssig muskeltonus (muskelspænding).

 

PSYKOMOTORISK TERAPI I NATUREN:

Konkret får du mulighed for at arbejde med:

  • Dit nærvær, komme tilstede i kroppen, hvor du sætter den vurderende tænkende hjerne på pause.
  • Komme ned i tempo, øge opmærksomhed på din sansning og en dybere kontakt med din indre kerne.
  •  finde fred, ro og plads til at være autentisk tilstede og deltagende i livet.
  • Blive inspireret til at arbejde billedligt med din kreativitet og din intuition.
  • Få renset krop og sind.
  • Winnie beskriver på en meget ligefrem måde, hvad essen af psykomotorisk terapi i naturen går ud på:
    “Dyb ro, der skaber nærvær, i et med naturen”. Søndag havde jeg den skønneste dag, hvor Karin Madsen deler hendes smukkeste steder i Bjerringbro’s vidunderlige natur. Her skaber hun rammen for naturens moderjord når ind til min engen essens. Jeg er taknemmelig for at mærke naturen og følelsen af at være et sted, hvor jeg kom dyb ind i min egen kerne og hvor naturen og sjælen smelter sammen”
    Winnie