WELLNESS I NATUREN, ER BEVÆGELSE INSPIRERET AF NATUREN EGNE GAVER.

Er naturterapi et flippet tiltag, eller sund fornuft ?

Aktuelle workshop: 

Årstider/datoer/tidspunkt:

Efterår søndag d. 14/10 2018 kl. 10.00 – 15.00

Vinter søndag d. 13/1 2019 kl. 10.00 – 15.00

Forår søndag d. 7/4 2019 kl. 10.00 – 15.00

Sommer søndag d.30/6 2019 kl. 10.00 – 15.00

Workshoppen Wellness i Naturen er terapi for både din krop og sind. Du vil på turen blive præsenteret for forskellige øvelser.

Du får mulighed for at:

  •  arbejde med dit nærvær, komme tilstede i kroppen, hvor du sætter den vurderende tænkende hjerne på pause.
  • Komme ned i tempo, øge opmærksomhed på din sansning og få en dybere kontakt til din krop og sjæl.
  •  finde fred, ro og plads til at være den du er.
  • Blive inspireret til at arbejde billedligt med din kreativitet og din intuition.

Gåtur i den smukke natur. En sansefuld vandring ved flod, bæk, skov, eng, marker op af bakker og ned i dale. Der er fugle sang fra oven og bækkens klukken for neden, der midt i mellem er du, med god kontakt til jorden der bærer dig.

Der er mulighed for en tur i floden eller bækken, hvor du dypper fødderne eller hele kroppen.

Der kræves igen forudgående kendskab, kun lyst og mod til at modtage og give, som den du er.

Medbring:  drikkedunk med vand, mobiltelefon med kamera eller andet kamera. I forbindelse med workshoppen, husk badetøj og håndklæde hvis du vil i vandet.

HUSK ALT SLAGS VEJR ER GODT VEJR. Det handler blot om at klæde dig efter det.

Tilmelding til Psykomotorisk terapeut Karin Madsen mobil 42388238, beløbet og tilmelding ved mobil pay på samme nummer. Du er også velkommen til at ringe for yderligere informationer.

 Pris: 400,- pr. gang, Inkluderet i prisen er frokost + Kaffe og te.

 

Udtalelse af deltager efter forårets workshop

“Dyb ro, der skaber nærvær, i et med naturen”. Søndag havde jeg den skønneste dag, hvor Karin Madsen deler hendes smukkeste steder i Bjerringbro’s vidunderlige natur. Her skaber hun rammen for naturens moderjord når ind til min engen essens. Jeg er taknemmelig for at mærke naturen og følelsen af at være et sted, hvor jeg kom dyb ind i min egen kerne og hvor naturen og sjælen smelter sammen🙏🙏🙏. Her er en lille video fra igår. Husk lyd🎶💧☀️❤️🌱🙏tak for en vidunderlig dag🙏🙏❤️

Winnie

 

 

I Psykomotorisk bevægelsestræning og afspænding præsenteres Psykomotorisk basis-øvelser, der ligger sig op af de mere almenkendte aktiviteter som yoga, pilates og mindfulness.

I psykomotorisk terapeutisk bevægelse præsenteres øvelser, der styrker, stabiliserer og skaber bevægelighed. Ligeledes vil der indgå guidet afspænding samt stræk- og åndedrætsøvelser, som kan afbalancere den fysiske og psykiske spændingstilstand og øge bevægeligheden.

Vi spænder ofte op i muskler og led uden helt at være bevidst om det, disse spændinger kan blokere for at energien kan flyde frit i kroppen. Vi mærker det ofte som manglende energi, træthed, uoplagthed og andre følelsesmæssige tilstande, ligeledes kan spændingerne sætte sig i specifikke muskler. I bevægelse og afspænding trænes du i at frigive følelsesmæssig stress.

Formål:

Undervisningen lægger op til, hvordan du kan træne og integrere træning i din hverdag. Der sigtes mod øget kropsbevidsthed, mobilitet og en god kropsholdning, der giver større bevægelsesfrihed. Det vil optimer
musklernes arbejdsbetingelser og få stresset muskelvæv til at slappe af. Disse ting vil også være en integreret del af workshopperne wellness i naturen.