JULETILBUD i hele december.

En adventsgave der kan mærkes, giver energi og glæde i krop og sind.
En behandling hver uge, der stiller og rolig giver dig plads til at genoplade og restituerer, så du kan møde det nye år, strækker og gladere end før.

Du får: 4 individuel terapisektion a 60 minutters varighed.
Føler du dig stresset, trist eller mangler du energi, så dette tilbud, måske netop noget for dig.
Spar 1000kr. kun i december til dette mini forløb.
Samlet pris for hele forløbet: 1400,-Kr. (normal pris 2400,-kr).

Ved Livsgnisten passer vi på hinanden, under den indledende samtale holdes der afstand og vi bruger begge masker under behandlingen, hvor vi er tæt på hinanden. Der er håndsprit til fri afbenyttelse og masser af frisk luft.

Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger.

WORKSHOPPEN “SPEJL DIG I NATURENS ELEMENTER” Få en glad krop, en sjæl der skinner igennem og et hjerte fuld af kærlighed.

HISTORIE:
Mit i Corona tiden flyttede jeg alt min praksis væk fra de mere stationær rammer i Sundhedshuset Hadsten. Jeg lod mig lede af mit hjerte der helt klart guidet mig ud i naturen. I dag er rammerne for terapien blevet meget mere fleksibel og føler naturens luner.

Den lukkede Facebook gruppe “Grøn Kvindecirkel” blev etableret og de først gruppeforløb i Kroppens helbredende kraft og evne til selvregulering er gennemført. Erfaringen herfra er at psykomotorisk terapi i naturen giver øget energi, afbalancer nervesystem, hvor oplevelserne i det fælles tredje skabte stærke fællesskaber mellem vidt forskellige mennesker.
Grundet risikoen for smitte ved korona, er der for øjeblikket ikke gruppeundervisning ved Livsgnisten, men jeg håber at vende tilbage til foråret

Formål:

Terapien lægger op til, hvordan vi kan træne og integrere træning i vores hverdag. Der sigtes mod øget kropsbevidsthed, mobilitet og en god kropsholdning, der giver større bevægelsesfrihed. Det vil optimer musklernes arbejdsbetingelser og få stresset muskelvæv til at slappe af.

Der er både i den individuelle -og gruppeterapien, fokus på vores 3 vigtige indre sanser: den taktile (følesansen) den vestibulære (balancesansen) og den proprioceptive sans (kropskoordinerende sans).
Disse tre sanser er vores primærsanser/indre sanser, de er særdeles vigtige! fordi de har betydning for at at opnå en afstemt og hensigtsmæssig muskeltonus (muskelspænding).

 

PSYKOMOTORISK TERAPI I NATUREN:

Konkret får du mulighed for at arbejde med:

  • Dit nærvær, komme tilstede i kroppen, hvor du sætter den vurderende tænkende hjerne på pause.
  • Komme ned i tempo, øge opmærksomhed på din sansning og en dybere kontakt med din indre kerne.
  •  finde fred, ro og plads til at være autentisk tilstede og deltagende i livet.
  • Blive inspireret til at arbejde billedligt med din kreativitet og din intuition.
  • Få renset krop og sind.
  • Winnie beskriver på en meget ligefrem måde, hvad essen af psykomotorisk terapi i naturen går ud på:
    “Dyb ro, der skaber nærvær, i et med naturen”. Søndag havde jeg den skønneste dag, hvor Karin Madsen deler hendes smukkeste steder i Bjerringbro’s vidunderlige natur. Her skaber hun rammen for naturens moderjord når ind til min engen essens. Jeg er taknemmelig for at mærke naturen og følelsen af at være et sted, hvor jeg kom dyb ind i min egen kerne og hvor naturen og sjælen smelter sammen”
    Winnie