Profil

 

Psykomotorisk terapeut og afspændingspædagog Karin Madsen

Ejer af LivsgnistenKarin, et kropsterapeutisk tilbud til alle uanset alder og køn

Psykomotorisk terapeut (2016), efteruddannelse i neuropædagogik (2011) Dramapædagog (2007), voksenunderviser (2003) og danse og massage terapeutisk 1årige grundkursus (2000). Over 15 års erhvervserfaring i særlig tilrettelagt undervisning for og med mennesker med fysiske- og eller psykiske udfordringer.

Mit store interesseområde er menneskers trivsel, med fokus på såvel muskulær som affektiv afstemning.

Min evne til at tolke det nonverbale som det udtrykkes kropsligt, følelsesmæssigt og i relationen, giver mig mulighed for at møde den anden, der hvor denne er. Kombinationen af mine tidligere erhvervserfaringer med sårbare mennesker indenfor det billedlige udtryk og det kropsligt sansende, samt mine uddannelser gør, at jeg i dag føler mig godt rustet til at møde, se og støtte det enkelte individ. Min styrke er, at jeg har det nødvendige nærvær og medmenneskelig omsorg, der er forudsætning for at skabe tryghed i det terapeutiskrum.

Juni 2016 blev jeg færdig med min uddannelse til psykomotorisk terapeut. Uddannelsen er en 3½ årig statsanerkendt uddannelse til professions bachelor. Psykomotorisk terapeuter er de eneste sundhedsfaglige grupper, som er uddannet til at arbejde med både krop og psyke.

Som psykomotorisk terapeut er det vigtig at bruge sine sanser og samtidig være parat til at ændre retning, sammen med- og afstemt i forhold til den enkelte klient.

Som psykomotorisk terapeut forholder jeg mig til, at det er klienten der er eksperten på eget liv og at vi er jævnbyrdige samarbejdspartner.

I psykomotorisk terapi er det vigtig hvis forandringer ønskes at det sker i et samarbejde og dialog med klienten omkring den Psykomotorisk redskabskasse, som indeholder samtale, træning og kropsbehandling.