Profil

Psykomotorisk terapeut og afspændingspædagog Karin Madsen

Karin Madsen

Livsgnisten

Jeg er indehaver af klinikken LivsgnistenKarin, et kropsterapeutisk tilbud til alle uanset alder og køn.

Mit store interesseområde er menneskers trivsel med fokus på såvel muskulær som følelsesmæssig afstemning.

Min evne til at tolke det nonverbale, som det udtrykkes kropsligt, følelsesmæssigt og i relationen, giver mig mulighed for at møde den anden dér, hvor denne er. Kombinationen af mine tidligere erhvervserfaringer med sårbare mennesker inden for det billedlige udtryk og det kropsligt sansende samt mine uddannelser gør, at jeg i dag føler mig godt rustet til at møde, se og støtte det enkelte individ.

Min styrke er, at jeg har det nødvendige nærvær og medmenneskelig omsorg, der er forudsætning for at skabe tryghed i det terapeutiske rum.

profil-karin-madsen

Uddannelser og erfaring

LivsgnistenKarin

Jeg har følgende uddannelser: Psykomotorisk terapeut (2016), efteruddannelse i neuropædagogik (2011) Dramapædagog (2007), voksenunderviser (2003) samt danse- og massageterapeutisk 1-årigt grundkursus (2000). Derudover har jeg over 15 års erhvervserfaring i særlig tilrettelagt undervisning for og med mennesker med fysiske- og/eller psykiske udfordringer.

I juni 2016 blev jeg færdig med min uddannelse til psykomotorisk terapeut. Uddannelsen er en 3½-årig statsanerkendt uddannelse til professionsbachelor. Psykomotorisk terapeuter er de eneste sundhedsfaglige grupper, som er uddannet til at arbejde med både krop og psyke. 

Psykomotorisk terapeut

klienten er eksperten

Som psykomotorisk terapeut er det vigtigt at bruge sine sanser og samtidig være parat til at ændre retning sammen med- og afstemt i forhold til den enkelte klient.

Som psykomotorisk  terapeut forholder jeg mig til, at det er klienten, der er eksperten på eget liv, og at vi er jævnbyrdige samarbejdspartnere.

I psykomotorisk terapi er det vigtigt, hvis forandringer ønskes, at det sker i et samarbejde og dialog med klienten omkring den psykomotoriske redskabskasse, som indeholder samtale, træning og kropsbehandling.

Jord-terapi-og-metode-e1598255171516

Kontakt for mere info

Tidsbestilling & tilmelding

For flere oplysninger, tilmelding og tidsbestilling er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe med mine behandlinger.