Udtalelser

Effekten af den psykomotoriske terapi beskrevet af klienter

Winnie

Deltager på workshoppen "Wellness i naturen"

Dyb ro, der skaber nærvær, i et med naturen”. Søndag havde jeg den skønneste dag, hvor Karin Madsen deler hendes smukkeste steder i Bjerringbro’s vidunderlige natur. Her skaber hun rammen for naturens moderjord når ind til min engen essens. Jeg er taknemmelig for at mærke naturen og følelsen af at være et sted, hvor jeg kom dyb ind i min egen kerne og hvor naturen og sjælen smelter sammen🙏🙏🙏Tak for en vidunderlig dag🙏🙏❤️ 

Inger-Margrethe

Pårørende til en ægtefælle med erhvervet kronisk lidelse

Forkælelses oplevelse
Torsdag den 22. februar var på alle måder en dejlig dag.Den sluttede med en session i psykomotorisk træning hos Karin Madsen i Bjerringbro. En dejlig overraskelse! (Julegave fra min datter)

Vi startede med at få fokus på åndedrættet, hvilket jeg oplevede som noget nyt for mig. Alle muskelgrupper skulle have min opmærksomhed og blev rørt i et roligt tempo, hvor Karin guidede i et behageligt toneleje på en måde, hvor jeg kunne følge mit eget åndedræt. Det mærkedes rigtigt godt både for balancen og koncentrationen. En virkelig intens og god oplevelse, der fik mig til at glemme alt andet i en stund.

Efter øvelserne skulle vi afspænde hele kroppen. Som en ekstra forkælelse blev jeg lagt tilrette i afspændingen. ”Sådan noget fis” tænkte jeg. MEN hvor var det dejligt, jeg svævede. Total afslapning og slet ikke noget fis.

Det burde være en hver forundt at få sådan en oplevelse! TAK!!!

Med venlig hilsen Inger-Margrethe 

Marianne

Psykoterapeut

Jeg har modtaget behandling fra Karin og kan på det varmeste anbefale dette. Efter blot en behandling oplevede jeg, at de spændinger jeg havde i ryggen forsvandt. Jeg oplevede i stedet en fantastisk ro og afslappethed i kroppen samtidig med at jeg fik fornyet energi og overskud til resten af dagen. Jeg var positivt overrasket over hvor hurtigt effekten af behandlingen viste sig.

I en travl hverdag, hvor vi hurtigt kommer i ”præstere-mode” og ”videre,videre, videre-mode”, oplever jeg disse behandlinger være fantastiske som en hjælp til at geare ned og komme i balance og finde overskud igen. Jeg oplever behandlingen som ren velvære og forkælelse, så hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, kan jeg klart anbefale dig at prøve en psykomotorisk behandling hos Karin. 

Kirsten

Dagplejemor

Efter nogle svære år, der havde sat sine spor, anbefalede en veninde mig for 1½ år siden at tage med til psykomotorisk afspænding hos Karin. Jeg var skeptisk, for hvad var det nu for noget. Jeg blev dog hurtig klar over, hvor meget den time om ugen gav mig. Det er et frirum, hvor jeg tillader mig, at mærke mig selv. Jeg har fået redskaber til at slappe af i kroppen. Teknikker som jeg også anvender, når søvnen udebliver, og jeg ikke kan finde ro. Jeg går fra timen med en utrolig fornyet energi og lethed i kroppen, som jeg ikke har mærket i flere år. I min hverdag tænker jeg meget over de øvelser, jeg har lært, og bruger dem ind i hverdagen. Måden at stå korrekt på i mit arbejde, hvor jeg har mange løft og forskellige arbejdsstillinger. Når stress banker på, bruger jeg åndedrætsøvelser til at finder ro i kroppen og kommer på den måde på banen igen med overblik. Jeg laver en kropsscanning, når jeg skal sove, så roen og søvnen kommer nemmere. 

Mette

Pædagog / Førtidspensionist

Behandlingen har fået mig til at reflektere over flere ting, det har hjulpet i konfliktsituationer. Metoderne til at komme ned i kroppen og slippe tankerne bruger jeg rigtig meget. 

Bente

Førtidspensionist

Vil lige fortælle: Hvis I vil være gode ved jer selv, så synes jeg, I skulle prøve en individuel behandling hos Karin. Jeg har selv fået 2 behandlinger, synes måske at nr. 2 gav lidt mere end den første. Karin gennemgår kroppen fra top til tå, så man bliver bevidst om alle sine punkter på kroppen. Jeg får en følelse af, at Karin ligesom trækker alt det dårlige ud af kroppen, så der bliver ro på. Skal lige fortælle, jeg har mange smerter pga. fibromyalgi.

Vil I forkæles, kan jeg varmt anbefale en behandling hos Karin. PRØV det! 

Ole

Pedel, Bjerringbro Idrætspark

Jeg bliver nød til at rose dig for den afspændingsbehandling, jeg fik hos dig forrige onsdag, mange tak for den. Efter en lidt stressende dag, var det en rigtig god oplevelse at slappe så fuldstændig af, at jeg var så tæt på at falde i søvn. Jeg vil anbefale dig til dem jeg kender. 

Hejdi

SOSU

Når jeg mærker noget, fysisk eller psykisk, gør jeg brug af de metoder/øvelser, jeg har lært. Både forebyggende, men også akut. Metoderne er blevet godt integreret i mig, og jeg oplever stor styrke ved at benytte de forskellige værktøjer, som nu er en uvurderlig del af at være et helt menneske for mig. jeg er blevet klædt så godt på og føler mig godt rustet til at kunne agere/prioritere, så jeg kan fungere nærværende og autentisk med den styrke og balance, jeg nu føler at have genfundet. 

Kontakt for mere info

Tidsbestilling & tilmelding

For flere oplysninger, tilmelding og tidsbestilling er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe med mine behandlinger.